Приймаємо гостей

26-27 жовтня в нашому місті проходив семінар-практикум: «Перспективи розвитку дошкільної освіти» за участю представників Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» з усіх куточків України. До Умані з’їхались 50 освітян з міст Києва, Черкас, Миколаєва, Кропивницького, Кам’янське, Дніпрорудненська, Тернополя, Коломиї, Чорноморська, Костянтинівки, Хотина, Макіївки, Сум, Херсона, Славутича, Кривого Рога, а це науковці, управлінці, завідувачі та педагоги дошкільних навчальних закладів.
27 жовтня гості відвідали і наш навчально-виховний комплекс. Їхній увазі був представлений досвід роботи педагогічного колективу із впровадження в освітньо-виховний процес інноваційних технологій. Також вони познайомилися з організацією гурткової роботи, переглянули заняття гуртків хореографії та англійської мови в дошкільній ланці НВК.

/Files/images/17-18_nr/novini/SAM_9086.JPGВиступ директора Кривди В.М./Files/images/17-18_nr/novini/SAM_9088.JPGЗаняття гуртка хореографії/Files/images/17-18_nr/novini/SAM_9090.JPGЗаняття гуртка англійської мови

Кiлькiсть переглядiв: 507

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.