Семінар-практикум «Запровадження методики формування здоров’язбережувальної компетентності Т. Андрющенко як засіб реалізації технології ООЖН (освіти на основі життєвих навичок)»

Однією з ключових компетентностей, на формування яких спрямована сучасна українська система освіти є здоров'язбережувальна компетентність – це знання, досвід (вміння, навички), цінності і ставлення, спрямовані на збереження здоров’я, які людина може реалізувати на практиці. З огляду на це 26 листопада в нашому закладі відбувся семінар-практикум для вихователів дошкільної ланки на тему: «Запровадження методики формування здоров’язбережувальної компетентності Т. Андрющенко як засіб реалізації технології ООЖН (освіти на основі життєвих навичок)». Під час семінару педагоги не тільки змогли дізнатися про те, що таке ООЖН, які життєві навички є складовими здоров’язбережувальної компетентності по кожній із сфер здоров’я, в процесі вивчення яких тем їх можна сформувати, а й особисто поспілкувалися з автором вище згаданої методики доктором педагогічних наук, завідувачем кафедри дошкільної освіти та професійного розвитку педагогів Тетяною Костянтинівною Андрющенко. Тетяна Костянтинівна ознайомила вихователів з методикою формування у старших дошкільників здоров’язбережувальної компетентності та презентувала методичний посібник, який містить усі необхідні матеріали для реалізації даної методики у практику роботи з дошкільниками. Вихователі НВК змогли переконатися у ефективності запропонованих методів та засобів навчання дошкільників під час практичної частини семінару.

/Files/images/15-16_nr/novini/DSC01932.JPG/Files/images/15-16_nr/novini/DSC01925.JPG /Files/images/15-16_nr/novini/DSC01931.JPG/Files/images/15-16_nr/novini/DSC01937.JPG/Files/images/15-16_nr/novini/DSC01942.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.