День незвичайної зачіски

Хіба ми не любимо змінювати свої зачіски, аби змінити свій настрій на кращий, аби спробувати змінити свій імідж, або просто - бути гарними, чарівними?

Тому 15 березня в УПШ №1 оголошено Днем незвичайної зачіски. Взяли участь усі - від найменших до найстарших наших вихованців. Отримали задоволення і діти, і дорослі.

У діток групи раннього віку був тематичний день "Незвичайні зачіски". Малята дізналися про професію перукаря, познайомилися з професійним перукарем та стали його відвідувачами. А потім самі спробували себе у ролі перукаря: вони робили кучеряве волосся для мами, стригли бороду татові, зробили зачіски для бабусі і дідуся, і допомогли клоуну створити яскраву зачіску. Малюки весело і завзято працювали, отримали нові знання та навички, а також радість і задоволення від своєї праці.

Школярі 2-4 класів взяли участь у розважально-конкурсній програмі. Тут наші юні красуні змагалися за звання володарки найдовшого волосся, дівчата й хлопці вчилися плести косу. І всі бажаючі спробували себе в ролі перукарів та візажистів. Було дуже цікаво, адже наші діти досить винахідливі й креативні.

Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.